Välkommen till Mångfaldsdagen

Mångfaldsdagen, onsdagen den 29:e maj 2013

Mångfaldsdagen ska främja tillväxt och mångfald! Alla intresserade är välkomna att delta under dagen. Observera att antalet platser till föreläsningen med Mustafa Can är begränsade, först till kvarn gäller! Ingen anmälan krävs.

Mångfaldsdagen är onsdagen den 29:e maj mellan klockan 9 – 15 på Nordanå.

Klockan 9–11
Övningar om mångfald och integration
Dagen börjar med övningar, i form av workshops, som medarbetare från projektet 4 all håller i tillsammans med projektmedarbetare från Barnen och vi på SFI, Medverka! och Internet som möjlighet i integrationsarbete.
Lokal: Hörsalen på Nordanå 

Klockan 11–13
Lunch utomhus
Mångkulturellt forum, Filipino-Swedish association in Skellefteå, Ryssuij Dom uppträder och anordnar aktiviteter under denna picknick. Ta med egen lunch och en filt att sitta på.
Lokal: Utomhus på Nordanåområdet

Klockan 13–15
Mustafa Can föreläser
Mustafa Can är journalist och författare. Han senaste bok Tätt intill dagarna blev både en kritiker- och försäljningssuccé. Mustafa Can har haft världen som sitt arbetsfält, bland annat bevakade han det senaste kriget i Irak. Under denna föreläsning reflekterar han personligt om exil, främlingskap och om språkets och arbetets betydelse för att erövra ett nytt land.
Lokal: Nordanåteatern

Har du frågor?
Kontakta Linda Allerstrand på Skellefteå kommun.
Telefonnummer: 0910-73 50 00
E-post: kundtjanst@skelleftea.se

Parkeringsmöjligheter
Parkeringsmöjligheterna på området är begränsade. Parkera i parkeringshuset Ekorren eller på parkeringsplatser intill Nordanåområdet.

Ladda ner inbjudan som PDF.